onelifestylebytina.blogg.se

Bloggen om mig och mitt liv. Mitt val av livsstil, tankar och funderingar.

BTCGlobal igen

Publicerad 2018-01-09 09:38:01 i Min pengaplacering,

Ja då är det dags för lite uppdatering kring BTCGlobal igen. Som många nu vet är jag en person som gillar lite annorlunda investeringar. Jag vågar kanske mer än gemene man och det är på gott och ont såklart. Ibland går det åt skogen men oftast så går det faktiskt riktigt bra. Jag vet att det inte passar alla MEN det passar mig!
Jag väljer att chansa för att få en förändring helt enkelt.
 
Vad är då BTCGlobal?
Vi är ett team av privata investerare som gjort ett avtal med en aktiemäklare vid namn Steven Twain. Han köper och säljer aktier, råvaror, valutor och kryptovaluta på börsen och vi får del av den vinsten han gör. Varje vecka får vi 14% avkastning på vårt investerade kapital, varje dag kan vi se vår avkastning på vårt backoffice då det beräknas med 2% dagligen. Minsta belopp att investera är 1000 US-Dollar. In och utbetalningar sker i bitcoin, bitcoin används för att det är en global valuta. 
Vår investering är i dollar, vår avkastning är i dollar så vad bitcoin har för värde är helt ointressant för vår investering. Det är endast vid in och utbetalningar som bitcoin används. 
Jag har varit med i 32 veckor nu och fått min avkastning varje vecka. Ibland återinvesterar jag och ibland väljer jag att ta utbetalning. 
Denna måndag valde jag att få en utbetalning till min bitcoinplånbok. Härifrån kan jag sedan skicka pengar till mitt vanliga bankkonto. Vinsten räknas som vinst av kapital så jag skattar 30% på allt jag tar hem till banken.
 
BTCGlobal sprids genom oss som investerat i möjligheten, för detta kan vi få en liten bonus. Tidigare var bonusen betydligt mycket högre men vid nyår gjordes förändringar för en långsiktig lösning. Tidigare betalades det ut nästan lika mycket i bonus som i avkastning och det skulle inte hålla i längden. Vårt team gjorde om avtalet med Steven, alla får fortfarande 14% per vecka på sitt investerade kapital så där är inga förändringar.
Den stora förändringen är för oss som väljer att prata och berätta om möjligheten, vi som agerar sponsorer eller rekryterare helt enkelt. Vi fick halverade % på rekryteringar samt att vi nu får bonus på återinvesterade belopp istället för som tidigare på totala investerade belopp i teamet. 
Jättebra lösning tycker jag för nu finns ett långsiktigt tänk och det känns bra för framtida utbetalningar.
Med det vill jag säga att jag skulle kunna deppa ihop och tycka att det är skit att få försämrad bonus men jag väljer att tänka positivt och se det långsiktigt istället. Att få 14% per vecka i avkastning är grymt bra och egentligen är ju det bonus nog.
Vår commission eller bonus kommer dessutom att automatiskt bli återinvesterad och plussas på vårt investerade kapital. Jag får alltså ett högre kapital att få min avkastning på :)
Vill jag plocka ut min investering skickar jag bara en begäran om utbetalning och så får jag den inom 8-15 dagar.
 
Är du ny på min blogg och undrar vad i hela friden är nu detta?
Ta en titt på hemsidan www.btcglobal.team
Kanske kan detta vara något för dig? Om du är nyfiken och vill veta mer kan du läsa här i bloggen i tidigare inlägg under rubriken BTCGlobal team eller så kontaktar du mig på mail eller Facebook.
mail: tina.holst.onneby@telia.com
Facebook: Tina Holst Önneby skicka gärna ett meddelande på messenger ifall du skickar en vänförfrågan så jag vet vem du är och varför du vill bli vän med mig :)  
Så är det, var dig själv! Gör det du tror på och bry dig inte om vad andra tycker och tänker.
Som sagt detta passar inte alla MEN det passar mig. 
Vill du vara en del av detta så ta kontakt med mig eller gå in och registrera dig direkt på hemsidan. Du behöver en sponsor och är det via mig du sett möjligheten så uppger du mig som sponsor Tina Holst Onneby. Är det via någon annan du sett detta så uppger du den personen som sponsor!
Är ni fler i familjen som vill gå med kan en gå in under mig och resten under den personen sedan :) 
Jag vill göra er uppmärksamma på att detta är en investering med hög risk, jag har ingen aning om hur länge det kommer att fortsätta men jag känner ingen oro att det plötsligt ska upphöra.
Satsa ALDRIG pengar du inte är beredd att i sämsta fall förlora!
 
Jag satsade och jag har verkligen vunnit!
 
Har du frågor eller funderingar så kontakta mig via messenger!
 
Önskar er alla en fantastisk vecka och ta gärna en funderare på om detta kan vara något för dig ;)
 
Kram kram <3 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tina

Jag är jag och jag försöker se livet från den ljusa sidan även om livet inte alltid är så lätt. Mitt i livet, lyckligt gift med Anders, två vuxna barn. Jag brinner för möjligheter där passiv inkomst genereras, tex investeringar av olika slag. Kul att kunna vara vart som helst i världen och få sin passiva inkomst, bara det finns internet såklart. Lever i Thailand under vinterhalvåret så mycket jag kan och under vår, sommar bor vi i hus mitt emellan Göteborg och Trollhättan. Har en diagnos som heter Fibromyalgi, dvs ständig värk och konstant trötthet. Låter dock inte en diagnos styra mitt liv, jag vill styra själv så jag inte hamnar i diket. Tanken på blogg har funnits där länge och nu kör vi. Tacksam för kommentarer och återkopplingar. Stor kram på er <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela