onelifestylebytina.blogg.se

Bloggen om mig och mitt liv. Mitt val av livsstil, tankar och funderingar.

Strand och klipp

Publicerad 2017-10-23 12:40:59 i Thailand,

Hej hopp, igår fick jag en ny AC monterad så inatt sov jag gott igen ;)
 
Idag fick jag hjälp att besiktiga min motorcykel samt skaffa ett nytt skattekvitto. Toppen när en av killarna som arbetar på området kan hjälpa till, han hämtade helt enkelt min mc och åkte iväg och fixade hela baletten på en timma. 
 
Det fick bli en sväng på stranden och där var helt ljuvligt idag, lite molnigt till en början så solstolen fick flytta ut från skuggskyddet. 
 
Vår härligt ljuvliga strand <3
 
Dags för klippning igen, håret växer ju bättre än ogräs så det var bara att åka bort till Da vid Ranchen. Hon brukar klippa mig men hon vill helst inte klippa så kort, hon kan inte förstå varför jag inte vill ha långt hår... Ni som sett mig under våren håller nog inte med Da ;) 
Bjuder på denna hemska före klippning bild.
Saltvatten och trött men vad gör jag inte för att ge er ett gott skratt ;)
 
Det blev hårtvätt, massage av hårbotten och en himla massa schampo, balsam och olja innan Da satte igång saxen. Så himla skönt när rufset försvinner och lite svalare här i värmen.
Kort och lättskött, precis som jag gillar det :)
 
En ny vecka och massor med nya möjligheter, kanske blir det en utflykt till Hua Hin på onsdag. Goda vänner har frågat om jag vill följa med, kanske det kanske. Jag får se hur det känns under morgondagen ;)
 
Önskar er alla en fin och härlig start på veckan. Själv fick jag utdelning från min passiva investering så jag är glad och nöjd <3 
 
Kramis <3

Kommentarer

Postat av: Annika

Publicerad 2017-10-23 14:22:29

Du är fin hur du än gör med håret då det inte är där din fina personlighet hänger :-D

Stor varm kram till dig från mig! <3

Svar: Du är för söt <3 Tack finaste du, stor varm kram tillbaka <3
Tina

Postat av: Marina2

Publicerad 2017-10-24 14:38:44

Lite saltvattenrufs klär dig men med Da's sax och massage ser du strålande ut, du passar bäst i kort frisyr😍

Svar: Tack 😍Jag trivs klart bäst i det korta men fick onda ögat av Puy hos Umporn idag. Hon tycker jag ska ha långt hår 😂
Kram
Tina

Postat av: Housu

Publicerad 2017-10-24 19:27:07

Snygging 😊❤️

Svar: Gulledig <3
Tina

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tina

Jag är jag och jag försöker se livet från den ljusa sidan även om livet inte alltid är så lätt. Mitt i livet, lyckligt gift med Anders, två vuxna barn. Jag brinner för möjligheter där passiv inkomst genereras, tex investeringar av olika slag. Kul att kunna vara vart som helst i världen och få sin passiva inkomst, bara det finns internet såklart. Lever i Thailand under vinterhalvåret så mycket jag kan och under vår, sommar bor vi i hus mitt emellan Göteborg och Trollhättan. Har en diagnos som heter Fibromyalgi, dvs ständig värk och konstant trötthet. Låter dock inte en diagnos styra mitt liv, jag vill styra själv så jag inte hamnar i diket. Tanken på blogg har funnits där länge och nu kör vi. Tacksam för kommentarer och återkopplingar. Stor kram på er <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela