onelifestylebytina.blogg.se

Bloggen om mig och mitt liv. Mitt val av livsstil, tankar och funderingar.

Nätfiske?

Publicerad 2017-11-11 16:07:20 i Thailand,

Hej du underbara vackra lördag :)
En solig förmiddag och promenaden gick söderut, några fiskare var ute och drog sina nät i havet.
En av tre fiskare som jag träffade på min promenad. Han här skulle precis veckla ut sitt stora nät när jag tog ett dopp. När nätet är utspänt så går dom henom vattnet med nätet bakom sig och drar på så vis med sig småfisk in i nätet.
Fiskare nummer två med sitt nät.
Det måste ju bli tungt tänker jag men dom går fram och tillbaka flera timmar med sina nät. Under min promenad så var det ingen av dom som kom upp på stranden så jag förmodar att dom inte hade tillräckligt i sina nät ännu.
Ett nät ligger och väntar på att få komma ut och jobba.
Långt därborta syns fiskare nummer 3.
Vackra området Surin Beach.
En stor palm som spolats iland av vågorna.
En vacker korallkvist med musslor i kvisten. Musslorna levde så jag kastade ut hela kvisten i havet igen. Dessa kvistar är fina som dekoration men med musslor i skulle det lukta förfärligt illa. Det är inte ofta jag sett någon i så intensiv färg, ofta är dom åt det orange hållet eller mer gråvita. Dom gråvita är stela och döda koraller. Denna var helt mjuk. Vacker är den iallafall :)
Umporns på förmiddagen innan så många hittat dit. 
Fick sällskap av Wan vid solstolen, hon slumrade gott i sanden.
 
Glad lördag på er alla, ha en fin kväll. Kramisar <3
 
 

Kommentarer

Postat av: Annika Ilic

Publicerad 2017-11-11 16:43:39

Glad lördag på dig och du fick som jag en skön promenad. Fina bilder 😎😊Kram 😍

Svar: Tack snälla 😍 ja det blev en härlig promenad idag.Sov gott 😴 kram 😘
Tina

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tina

Jag är jag och jag försöker se livet från den ljusa sidan även om livet inte alltid är så lätt. Mitt i livet, lyckligt gift med Anders, två vuxna barn. Jag brinner för möjligheter där passiv inkomst genereras, tex investeringar av olika slag. Kul att kunna vara vart som helst i världen och få sin passiva inkomst, bara det finns internet såklart. Lever i Thailand under vinterhalvåret så mycket jag kan och under vår, sommar bor vi i hus mitt emellan Göteborg och Trollhättan. Har en diagnos som heter Fibromyalgi, dvs ständig värk och konstant trötthet. Låter dock inte en diagnos styra mitt liv, jag vill styra själv så jag inte hamnar i diket. Tanken på blogg har funnits där länge och nu kör vi. Tacksam för kommentarer och återkopplingar. Stor kram på er <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela