onelifestylebytina.blogg.se

Bloggen om mig och mitt liv. Mitt val av livsstil, tankar och funderingar.

Galet mål ;)

Publicerad 2017-11-13 04:14:25 i Min pengaplacering,

BTCGlobal rullar på och jag får min dagliga avkastning, funkar klockrent. Jag nådde mitt mål 1000$ per vecka i avkastning för någon vecka sedan och har funderat på vad jag ska ha för mål nu.
Det stora målet är att på sikt kunna få en passiv inkomst som är tillräckligt stor så att både jag och Anders kan vara här i Thailand hela vinterhalvåret. Alltså att Anders också ska kunna sluta jobba och kunna njuta livet helt enkelt. Detta är ett långsiktigt mål som jag har haft i bakhuvudet några år nu, tanken är att det ska hända när Anders fyller 55 år. Det blir i juli 2018 :) Om vi är där då, det får tiden visa men vi jobbar för det ;) 
 
Mitt kortsiktiga mål är att varje månad ha en passiv inkomst som genererar 10.000$
WOW tänk att jag vågade skriva det :)
Det är ett galet mål men varför inte?
Mitt mål ska vara uppnått senast 28 februari 2018!
Då har jag något att se fram emot ;) 
Mmmm något för oss alla att ta till oss <3
 
Så hur går det då med själva investeringen?
Jo det dagliga tickar på, här några bilder från dom senaste dagarnas avkastning.
Den 11 november fick jag 154.52$ på mitt kapital 7725,84$ här har jag valt att återinvestera 80% av min avkastning. 
12 november fick jag 156,68$ på kapitalet 7834$ åter igen 80% återinvestering.
Idag mååndag 13 november så fick jag 159,19$ på kapitalet 7959,34$ nu har jag valt att återinvestera 100% för den kommande veckan. Jag kan alltså ändra när jag vill och hur jag vill gällande min % av återinvestering.
Jag ska också tillägga att min initiala investering var 1000$ och dessa har alltså växt till idag ett totalt kapital på 8118,53$
Jag kan när som helst skicka ett mail till support att jag vill ha ut mitt kapital, det tar ca 2 veckor så finns pengarna på min ewallet. Jag vill såklart inte ta ut det ännu men jag vet att många undrar om jag kan få ut pengarna eller om dom bara står där och är låsta. Inga låsta pengar här men som sagt det tar ca 2 veckor att få ut dom.
Varje vecka på måndag får jag utbetalning av den avkastning jag fått under veckan. OM jag  valt att få utbetalning såklart. Har jag valt 100% återinvestering så kommer inget utbetalt ;) 
Min utbetalning för veckan, jag har valt att ha återinvestering på 70-80% så detta är mellan 20-30% på min totala avkastning under veckan. Kommer in på min ewallet under dagen och sedan kan jag välja att hålla på bitcoin eller sälja dom och få pengar in på mitt konto i banken.
Självklart skattar jag på pengarna.
 
Vad är då BTCGlobal? 
Ta en titt på hemsidan, bra att läsa igenom informationen där först och främst.
Kan detta vara något för dig? Ja då är du välkommen i teamet :)
Är detta inget för dig? Tack för att du tog dig tid att läsa om BTCGlobal :)
 
 
Jag vill poängtera att detta är en investering med hög risk, satsa aldrig mer pengar än du i sämsta fall har råd att förlora. Minsta belopp att investera är 1000$ som betalas in i bitcoin. All avkastning beräknas i $ och alla trades görs i $. Bitcoin är bara valutan som används för in och utbetalningar pga att det är en global valuta.
 
Vid registrering kommer du att behöva välja en sponsor, det är personen som berättade om BTCGlobal för dig. Är det jag så väljer du helt enkelt Tina Holst Onneby :)
Du kan välja att vara helt passiv i din investering och få din avkastning varje dag eller du kan göra som jag, berätta om möjligheten och på så vis tjäna en extra slant. Mer om detta på hemsidan :)
 
Vill du veta mer kan du kontakta mig så ska jag berätta.
Du når mig på mail tina.holst.onneby@telia.com eller via messenger Tina Holst Önneby
 
För tillfället är jag i Thailand och här är vi 6 timmar före Sverige i tid så om jag inte svarar dig så kan det bero på att jag faktiskt sover ;)
 
Önskar er en fantastisk ny vecka, se möjligheten och när du ser den.... Ta den!!!
 
Kram <3 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tina

Jag är jag och jag försöker se livet från den ljusa sidan även om livet inte alltid är så lätt. Mitt i livet, lyckligt gift med Anders, två vuxna barn. Jag brinner för möjligheter där passiv inkomst genereras, tex investeringar av olika slag. Kul att kunna vara vart som helst i världen och få sin passiva inkomst, bara det finns internet såklart. Lever i Thailand under vinterhalvåret så mycket jag kan och under vår, sommar bor vi i hus mitt emellan Göteborg och Trollhättan. Har en diagnos som heter Fibromyalgi, dvs ständig värk och konstant trötthet. Låter dock inte en diagnos styra mitt liv, jag vill styra själv så jag inte hamnar i diket. Tanken på blogg har funnits där länge och nu kör vi. Tacksam för kommentarer och återkopplingar. Stor kram på er <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela