onelifestylebytina.blogg.se

Bloggen om mig och mitt liv. Mitt val av livsstil, tankar och funderingar.

Att nå ett uppsatt mål, del 2

Publicerad 2017-11-06 15:38:51 i Min pengaplacering,

Hej igen :)
 
Lite information om hur det går för mig och min investering i teamet BTCGlobal.
Då jag vet att många som läser min blogg inte är intresserade av mina investeringar och passiva inkomst så väljer jag att göra ett eget inlägg om bara detta så är det upp till var och en att välja vad dom vill läsa :)
 
För en tid sedan nådde jag mitt mål att få 1000$ per månad i passiv inkomst, alltså pengar som kommer in på mitt konto utan att jag behöver byta min tid mot att tjäna dom. Då satte jag ett nytt mål att varje vecka tjäna 1000$ i passiv inkomst. Omöjligt eller?
Det är just detta som allt handlar om, att se möjligheterna. Jag tog möjligheten att investera i något för mig helt okänt och hög risk är det dessutom. En värld som jag inte förstod alls men jag litade på personen som presenterade hela investeringen för mig. Jag fick personlig kontakt med en trader i USA som heter Steven Twain. Han är proffs på aktiemarknaden, råvarumarknaden, kryptovalutor ja allt som köps och säljs på våra börser runt om i världen.
Det finns hur många sådana här bolag som helst därute och att jag började prata med Steven var mest en slump. Hur som helst så startade han ihop med några privata investerare från Sydafrika ett helt nytt unikt system där vi som privata investerare kan gå med och få garanterad avkastning varje vecka på 14% på vårt investerade kapital. Minimum att investera är 1000$
Information om BTCGlobal finns på vår hemsida www.btcglobal.team
 
Nå hur går det då med min investering och mitt mål?
Precis , mitt mål att kunna vara i värme och sol under vinterhalvåret ja det lever jag här och nu :)
 
Jag har valt att både återinvestera och plocka ut pengar under dom månader jag varit med. Min investering på 1000$ har per idag ökat till 7300$. Hur är det möjligt?
Genom återinvestering, ränta på ränta effekten är otrolig. Jag har personligen valt att berätta för mina vänner och bekanta om min investering och några har valt att också investera, på så vis har jag också blivit berättigad till team bonus. Jag har nu ett eget team av privata investerare som jag coachar och hjälper. Detta är helt och hållet frivilligt, jag kan välja att vara helt tyst och ändå få mina 14% i avkastning varje vecka.
 
Men då är det ju inte passiv inkomst om du har ett team du måste ta hand om!
Sant men jag kan ta hand om mitt team via mail, messenger eller facebook :) Jag behöver inte vara på plats fysiskt för att min avkastning ska genereras. Hittills har det fungerat utmärkt även när jag är i Thailand och teamet är i Sverige.
 
En del av min teambonus har återinvesterats och på så vis har mitt kapital ökat snabbare än om jag "bara" hade återinvesterat min avkastning varje dag. Varje dag kan jag följa min avkastning, jag kan välja själv hur många % jag vill återinvestera allt från 0% till 100%. Varje måndag får jag min utbetalning av det belopp som jag valt att jag vill ha utbetalt. Alla in och utbetalningar sker i bitcoin, alla trades göres i dollar.
För att få in mina pengar till min bank krävs att jag har en ewallet, bitcoinplånbok. Där kan jag köpa och sälja bitcoin. Jag använder en svensk ewallet som heter bt.cx men det finns hur många som helst att välja på så du hittar säkert någon som passar för just dina behov.
 
Här kommer några bilder på dom tre senaste dagarnas avkastning.
4 november fick jag 137,73$ i avkastning på mitt investerade belopp 6886,42$
Alltså 2% avkastning per dygn på investerat kapital. Jag har här valt 100% återinvestering av denna avkastning.
5 november ökade min avkastning till 140,48$ på investerat kapital som nu ökat från gårdagens 6886,42$ till 7024,15$ fortfarande har jag 100% återinvestering på min avkastning.
Idag den 6 november hade avkastningen ökat igen, nu till 143,29$ på investerat belopp 7164,63$ vilket innebär att imorgon kommer min avkastning beräknas på beloppet 7307,92$ fortfarande vid 100% återinvestering.
 
Jag kan välja att tex återinvestera 50% av min avkastning, då kommer 50% av avkastningen placeras i en payout wallet för utbetalning på måndag och dom andra 50% återinvesteras igen.
På måndagen skickas summan som samlats på min payout wallet till min ewallet. Är min payout 100$ så kommer 100$ i bitcoin skickas. Värdet på bitcoin har därför ingen betydelse, all avkastning och bonus är beräknad i dollar. Att bitcoin används är för att det är en global valuta som är enkel för Steven att hantera för in och utbetalningar.
Här kommer några bilder på utbetalningar jag fått.
8 oktober fick jag 273,10$ och 16 oktober 244.68$
Att det är olika belopp beror på att jag valt olika % på min återinvestering. Jag ville testa att allt fungerar som det ska.
23 oktober kom 362,57$ och 30 oktober 247,48$
Jag har valt att kladda över min ewalletadress, vill inte att den ska komma i fel händer ;)
 
Idag är det den första måndagen i november och för mig som är berättigad till teambonus innebär det att jag idag har fått min bonus utbetald. En del av bonusen återinvesteras automatiskt och resten betalas ut. Idag fick jag 1491$ i teambonus. En gång per månad får vi som är berättigade denna bonus. Läs på hemsidan hur du blir berättigad ;)
 
Så hur är statusen nu då?
Tack imorgon har jag nått målet på att få 1000$ i veckan i passiv inkomst! Tjohoo!!!
Om jag från och med imorgon väljer 0% i återinvestering får jag varje måndag så länge jag låter kapitalet stå kvar 1000$, är det galet bra eller galet bra?
 
Jag har inte funderat klart hur jag ska återinvestera framöver, kommer välja att plocka ut en del och återinvestera en del tror jag. 
 
Kan jag plocka ut hela mitt investerade kapital?
Naturligtvis kan jag det, det är bara att skicka ett mail så tar det ca 14 dagar så har jag mina pengar på min ewallet. Tänk dock på att tar jag ut allt så är jag inte med i systemet längre ;) Kan löna sig att låta 1000$ stå kvar och jobba.
 
Så håller det på dag ut och dag in. Hur länge kan det hålla?
Ingen aning, jag är tacksam att jag är med här och nu. Jag lever i nuet och är fullt medveten om att detta är en högriskinvestering. Frågar jag Steven om framtiden så skrattar han bara och säger att han vill fortsätta många år till.
 
Detta är alltså inget nätverk eller företag bakom utan ett team av privata investerare och jag är en av dom. Det som kan var lite roligt att veta är att jag förmodligen är den första i Sverige som gick med i teamet så snacka om att vara med från början. Idag är det ca 4000 investerare, det växer varje dag såklart.
Vår trader Steven jobbar med att lära upp nya traders för att på så vis ha backup alltid.
 
Ja nu vet du lite mer om min investering och hur det har gått med mitt mål, himmel och hav nu behöver jag fundera på ett nytt mål <3
 
 
Är du intresserad av att investera med oss så läs igenom hemsidan, registrera dig via sign up, välj en sponsor (den som visade dig för möjligheten) är det jag så väljer du Tina Holst Onneby
Skaffa en ewallet om du inte redan har en och sedan är det bara att investera och få pengarna i arbete.
 
Har du frågor och funderingar är du välkommen att söka upp mig på Facebook/messenger Tina Holst Önneby, har du inte facebook så kan du maila mig på tina.holst.onneby@telia.com
Jag svarar så snart jag kan, Thailand ligger 6 timmar före Sverige i tid ;)
 
Tack för att du tog dig tid att läsa, kram <3
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tina

Jag är jag och jag försöker se livet från den ljusa sidan även om livet inte alltid är så lätt. Mitt i livet, lyckligt gift med Anders, två vuxna barn. Jag brinner för möjligheter där passiv inkomst genereras, tex investeringar av olika slag. Kul att kunna vara vart som helst i världen och få sin passiva inkomst, bara det finns internet såklart. Lever i Thailand under vinterhalvåret så mycket jag kan och under vår, sommar bor vi i hus mitt emellan Göteborg och Trollhättan. Har en diagnos som heter Fibromyalgi, dvs ständig värk och konstant trötthet. Låter dock inte en diagnos styra mitt liv, jag vill styra själv så jag inte hamnar i diket. Tanken på blogg har funnits där länge och nu kör vi. Tacksam för kommentarer och återkopplingar. Stor kram på er <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela