onelifestylebytina.blogg.se

Bloggen om mig och mitt liv. Mitt val av livsstil, tankar och funderingar.

Att leva livet

Publicerad 2017-11-14 14:34:52 i Thailand,

Alla vi som lever, vi lever ju såklart men hur lever vi?
Jag försöker leva varje dag med ett öppet positivt sinne och jag har insett att varje dag blir så mycket enklare då. Att när jag vaknar vara medveten om att jag har två val, jag kan välja att vara positiv eller jag kan välja att vara negativ. Så mycker roligare att välja att vara positiv, att åtminstone försöka se det positiva även om jag strävar somliga dagar precis som jag förmodar att ni gör också.
Klokt skrivet <3
Det är inte vad Du gör; det är hur Du gör det.
Det är inte vad du ser; det är hur Du ser det.
Det är inte hur Ditt liv är; det är hur Du lever det.
 
Idag var det en strålande dag och yoga stod på agendan, jag och ett helt gäng glada yogisar fick ett härligt pass som bästa Phiah höll i. Det sköna är att det finns ingen prestationsångest här, vi har alla olika förutsättningar och alla kan vara med och göra på sin nivå. Passar mig perfekt :) 
Bilden är tagen av Annika Ilic som har bloggen annikathailand Tack snälla Annika att jag fick låna bilden <3
 
Här ligger vi hela gänget på vår avslappning efter passet. Vi håller till hos en husägare som inte är här just nu men som är så snäll och generös och låter hela gänget vara där på deras uppfart och yoga.
 
Efter passet fick jag en fin pratstund med bästa Annika, det var så längesedan vi fick pratat så det var mysigt att få egentid med henne <3 
 
Tog en sväng till stranden för ett dopp i det blå och passade på att äta lunch innan det var dags för annat inplanerat. Stressigt här i paradiset ;)
Åkte förbi ett härligt fält med en ananasodling och stannade till och tog några bilder, att fånga ögonblicket är en lyx.
Ananas på rad, många därhemma kanske inte vet att ananas växer så här? I bakkant syns området jag och Anders bor på, Orchid 6.
Det ser nästan ut som palmer och mitt i växer ananasen. Här omkring är ananas en stor exportvara. Sappalot heter det på Thai ;) Ananasen här är fantastiskt söt och saftig, inte som den vi köper hemma i fruktdisken alls.
Juvelen i toppen, en ananaskrona :) Jag såg att det skördades ananas på ett fält i närheten så dessa är förmodligen på gång att plockas. 
 
Tack för en härlig dag idag igen, imorgon åker Anders från Sverige så på torsdag får jag krama om gubben igen. Det känns gott, längtar som bara den nu <3 
 
Kramis på er och kom ihåg att ni är värdefulla <3
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: World by Tina

Publicerad 2017-11-14 14:46:33

Blev så sjukt sugen att åka iväg på yogaresa igen nu när jag såg bilden!

Svar: Härligt att en bild kunde inspirera dig ;) Bara att boka in och njuta av resan :)
Tack för att du kommenterade min blogg
Tina

Postat av: Annika Ilic

Publicerad 2017-11-14 15:56:10

Tack så mycket själv finaste Tina för en mysig givande pratstund efter yogan. Visst är det bättre att vara positiv och se möjligheter istället för att vara negativ. Jag är glad och tacksam att ha dig som vän. Massor med varma kramar till dig från mig 😍❤


Svar: Glad att vi har varandra, kramisar <3
Tina

Postat av: Karin

Publicerad 2017-11-14 16:00:34

Bästa Tina
Tack för härliga rader, de ger verkligen mycket energi.
Ananasraderna är helt magiska, jag har precis köpt en ananas tillsammans med Gabriella och så kan jag visa henne hur de växer, Suveränt. Fortsätt och njut.
Kramar

Svar: Hej Karin <3 Vad roligt att jag kan inspirera och att ananasen blev så uppskattad. Jag ska leta rätt på lite fler frukter och visa hur dom växer.
Jag njuter och nu kommer snart Anders, ska bli härligt.
Krama alla därhemma, stor kram till dig <3
Tina

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tina

Jag är jag och jag försöker se livet från den ljusa sidan även om livet inte alltid är så lätt. Mitt i livet, lyckligt gift med Anders, två vuxna barn. Jag brinner för möjligheter där passiv inkomst genereras, tex investeringar av olika slag. Kul att kunna vara vart som helst i världen och få sin passiva inkomst, bara det finns internet såklart. Lever i Thailand under vinterhalvåret så mycket jag kan och under vår, sommar bor vi i hus mitt emellan Göteborg och Trollhättan. Har en diagnos som heter Fibromyalgi, dvs ständig värk och konstant trötthet. Låter dock inte en diagnos styra mitt liv, jag vill styra själv så jag inte hamnar i diket. Tanken på blogg har funnits där länge och nu kör vi. Tacksam för kommentarer och återkopplingar. Stor kram på er <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela