onelifestylebytina.blogg.se

Bloggen om mig och mitt liv. Mitt val av livsstil, tankar och funderingar.

Uppdatering BTCGlobal :)

Publicerad 2017-12-06 05:50:45 i Min pengaplacering,

Hej hopp hur går det egentligen med min investering i BTCGlobal?
Jo minsann det går hur bra som helst ;)
Att våga tro och att våga satsa på det okända ja det är inte enkelt men jag är så glad och tacksam att jag vågade just det.
Tankarna jag tänker blir det hus jag lever i så det gäller att fylla på huset med positiva tankar. Inte heller alltid enkelt och jag har precis som alla andra mina upp och mina ner. Just idag så känner jag mig bara så otroligt taggad och tacksam över det mesta som händer i mitt liv för tillfället.
 
För att återgå till min investering så kan jag berätta att den nu har genererat avkastning 27 veckor på raken.
Varje måndag får jag mina utbetalningar till min ewallet som jag har hos svenska Bt.cx.
 
Hur har det då sett ut dom senaste dagarna?
Jag fick min avkastning för föregående vecka utbetald till min ewallet. Beloppet $660.21 är det belopp jag valt själv att plocka ut av min totala avkastning under föregående vecka. Jag hade 50% återinvestering några dagar, 100% utbetalt några dagar därav detta belopp.
 
Daglig avkastning denna vecka!
Den 4 december fick jag $220.07 på mitt kapital $11003,63. Detta är alltså 2% avkastning på mitt investerade kapital, dessa 2% får jag varje dag!
Jag valde att återinvestera 0% av min avkastning 4 december.
Det vill säga att jag valde att plocka ut hela min avkastning för 4 december, alltså 100%. Den samlas på min plånbok hos BTCGlobal tills nästa måndag då det är ny utbetalning.
 
5 december återigen $220.07 eftersom jag valde att inte återinvestera igår. Samma kapital som föregående dag samma summa avkastning.
5 december väljer jag att återinvestera 10% av min dagliga avkastning. Det vill säga $22.01
5 december går földaktligen 90% av min dagliga avkastning till min plånbok för utbetalning kommande måndag. $198.06 plussas på i min plånbok.
6 december alltså dagens avkastning blev $220.51 på mitt kapital $11025.64. En liten ökning från igår i och med att jag valde att återinvestera 10% av min avkastning igår.
Jag har valt att fortsätta återinvestera 10% av avkastningen så idag återinvesterades $22.05. Dessa plussas på mitt kapital till imorgon så då blir det ytterligare några kr extra som återinvesteras. Jag kan när jag vill ändra min % för återinvestering, viktigt dock att veta att har ett belopp lagts i wallet så ligger det kvar för utbetalning kommande måndag.
Idag har det lagts in $198,46 i min plånbok för utbetalning på måndag. Summa just nu i min plånbok är alltså $616,59 ($220,07+$198,06+$198,46=$616,59)
Min tanke är att återinvestera 10% denna vecka och plocka ut 90%.
 
I måndags var det dags för utbetalning av min månatliga bonus också. Jag väljer att sprida kunskap om BTCGlobal och för detta får jag en bonus när personen väljer att investera. Jag har ett ansvar som sponsor att hjälpa mina rekryterade personer att förstå hur BTCGlobal fungerar, jag har ett ansvar att ge korrekt information som ges från administrationen vidare ut i mitt team. Jag har ett ansvar att förklara risker med att investera i BTCGlobal samt att jag har ett ansvar att berätta att du ska aldrig investera mer än du i sämsta fall har råd att förlora.
I dagsläget har jag ett team på 23 personer som jag är direktsponsor för, det vill säga att det är peroner jag har inviterat till möjligheten BTCGlobal. Dessa 23 personer har i sin tur inviterat 25 peroner som inviterat 16 som inviterat 4. Jag är berättigad till bonus på dom 23+25 personer som finns i mitt team. Jag kan aldrig tjäna bonuspengar om jag inte väljer att aktivt rekrytera själv. Om jag vill bli berättigad för alla 5 led måste jag själv rekrytera 100 personer. För att bli berättigad till den första bonusen krävs 5 personligen rekryterade personer. Mer om detta på vår hemsida BTCGlobal.team
 
Såhär blev min bonus för november månad :)
All avkastning och bonus beräknas i $ men själva utbetalningen sker i Bitcoin. Därför måste du ha en ewallet för att kunna investera i BTCGlobal. Din avkastning och bonus är inte beroenda av värdet på bitcoin, det är värdet på $ som är intressant för oss. Är bitcoin låg ja då får du utbetalt fler bitcoin bara, är bitcoin hög ja då får du färre bitcoin utbetalt. Värdet av dina bitcoin är alltid det dollar $ värde som du är berättigad att få.
 
Om du är nyfiken på möjligheten med BTCGlobal så får du gärna läsa på hemsidan hur det fungerar. Vill du investera så ta kontakt med mi Tina Holst Önneby antingen via messenger eller via mail tina.holst.onneby@telia.com 
Om du väljer att gå in och registrera ett konto så måste du välja en sponsor, är det jag så väljer du Tina Holst Onneby. Är det någon annan som berättat om möjligheten för dig? Ja då väljer du deras namn. Jag finns här för frågor oavsett vem din sponsor är :)
 
Vi är ett team och vi hjälper varandra till framgång.
 
Ha en underbar onsdag, här har det regnat på morgonen men nu har det klarnat så dags för min dagliga promenad på stranden.
 
Kram på er <3 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tina

Jag är jag och jag försöker se livet från den ljusa sidan även om livet inte alltid är så lätt. Mitt i livet, lyckligt gift med Anders, två vuxna barn. Jag brinner för möjligheter där passiv inkomst genereras, tex investeringar av olika slag. Kul att kunna vara vart som helst i världen och få sin passiva inkomst, bara det finns internet såklart. Lever i Thailand under vinterhalvåret så mycket jag kan och under vår, sommar bor vi i hus mitt emellan Göteborg och Trollhättan. Har en diagnos som heter Fibromyalgi, dvs ständig värk och konstant trötthet. Låter dock inte en diagnos styra mitt liv, jag vill styra själv så jag inte hamnar i diket. Tanken på blogg har funnits där länge och nu kör vi. Tacksam för kommentarer och återkopplingar. Stor kram på er <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela