onelifestylebytina.blogg.se

Bloggen om mig och mitt liv. Mitt val av livsstil, tankar och funderingar.

Snart Jul 🎄

Publicerad 2016-12-22 18:25:00 i Hemmavid,

Hemma i Sverige igen och det Àr grÄtt ute och inte precis nÄgon julstÀmning. Vinden viner runt knuten och en storm Àr tydligen pÄ vÀg.
Tur att det finns ljus att lysa upp mörkret med.
Ljus pÄ vÄrt hus.
HĂ€r bor vi nĂ€r vi bor i Sverige 😊
 
En stjĂ€rna lyser klart 🌟
Jag gillar stjÀrnor och tÀnker ofta att alla stjÀrnor pÄ himlen Àr sjÀlar som lÀmnat jordelivet. Kanske lite konstigt i mÄngas öron men för mig Àr det en tröst dÄ jag mist mÄnga i min nÀrhet och nÀr jag tittar upp mot stjÀrnorna sÄ kÀnns det som dom Àr dÀr och ler mot mig. 
Önskar er alla en fin kvĂ€ll, var rĂ€dda om varandra ❀
Puss och kram 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tina

Jag Àr jag och jag försöker se livet frÄn den ljusa sidan Àven om livet inte alltid Àr sÄ lÀtt. Mitt i livet, lyckligt gift med Anders, tvÄ vuxna barn. Jag brinner för möjligheter dÀr passiv inkomst genereras, tex investeringar av olika slag. Kul att kunna vara vart som helst i vÀrlden och fÄ sin passiva inkomst, bara det finns internet sÄklart. Lever i Thailand under vinterhalvÄret sÄ mycket jag kan och under vÄr, sommar bor vi i hus mitt emellan Göteborg och TrollhÀttan. Har en diagnos som heter Fibromyalgi, dvs stÀndig vÀrk och konstant trötthet. LÄter dock inte en diagnos styra mitt liv, jag vill styra sjÀlv sÄ jag inte hamnar i diket. Tanken pÄ blogg har funnits dÀr lÀnge och nu kör vi. Tacksam för kommentarer och Äterkopplingar. Stor kram pÄ er <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela